Beloved / Koppels

 

Een fotoshoot voor koppels is meer een beleving en begint al voor de fotoshoot.

Je krijgt van mij een vragenlijst die jullie los van elkaar kunnen invullen en terug sturen naar mij. Op deze manier leer ik jullie al een beetje kennen en kan ik mijn fotoshoot op jullie afstemmen.

Op de dag van de shoot komen jullie naar mijn studio of gaan we naar een mooie plek toe. Een parkje, het bos of bijvoorbeeld naar het strand. Wat jullie leuk vinden of wat het best bij jullie past.

Dan gaan we door middel van kleine spelletjes en vragen van mij gewoon een hartstikke leuke tijd hebben. We gaan herinneringen beleven en mooie plannen maken voor de toekomst. 

Op deze manier komen jullie spontaan op de foto zonder dat je hiervoor hoeft te poseren.

 

 

Kinderen/ Gezinnen

 

Ook bij kinderen en gezinnen werk ik met de Beloved techniek. Dit betekend dat jullie niet hoeven te poseren, maar dat we gewoon een hartstikke leuke tijd gaan hebben. Doordat kinderen niet hoeven te poseren komen ze eerder los en zullen ze zich ontspannen. Het kan in mijn studio (max 4 pers.) maar buiten is hier ook zeer geschikt voor zodat ze lekker kunnen rennen en gek doen.

Mocht het onverwacht regenen op de dag van de afspraak, plannen we gewoon een andere dag!

 

 

 

Zwangerschap

 

Een zwangerschap is zo bijzonder! Hoe mooi is het om dit vast te leggen en deze herinnering voor altijd te kunnen bewaren. Partner en/of broertje/ zusje zijn natuurlijk ook welkom!

Ik heb wat accessoires, maar het is natuurlijk ook heel leuk om een eigen knuffeltje of bijvoorbeeld schoentjes die je al hebt gekocht mee te nemen.

Zorg ervoor dat je geen knellende kleding aan hebt, zodat er geen striemen op je buik staan.

 

 

 

Newborn

 

Zo klein, zo bijzonder!

Net geboren,  zo nieuw!

Maak een herinnering, ze zijn zo snel weer groot.

En een mooie herinnering blijft voor altijd!

 

Voor de newbornshoot, kom je naar mijn studio toe.

Daar is het aangenaam warm voor de kleine.

Er is plek om te zitten voor de voeding.

En natuurlijk om te verschonen.

We hebben geen haast. 

 

 

 

 

 

 Saskia Bon

 Fotografie

 


Portretfotografie, newborn fotografie, kinderfotografie, bruiloft, bruids fotografie, trouw reoportage, trouwen, fotograaf, newborn, zwangerschap, zwangerschaps fotografie, baby, Hoogwoud, west-friesland, , Hoorn, Abbekerk, De Weere,